WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen...

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet.

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

Bereikbaarheid

De Kapelstraat, de hoofdtoegangsweg tot Lomm, is in verband met reconstructiewerkzaamheden vanaf 30 juli tot en met 5 oktober afgesloten. Alternatieve toegangswegen tot het dorp zijn de Bosbergstraat, komende vanaf Velden, of de Looiweg, komende vanaf Arcen.

Gewijzigde openingstijden

In september is de winkel op de volgende dag gesloten: vrijdagmiddag 28 september.

Wie zijn wij?

Of beter gezegd, wie ben ik?

Ik ben Frans Keunen, eigenaar van Peute Slaapcomfort by Keunen. Voorheen het familiebedrijf Wiel Peute Slaapcomfort is al vanaf de jaren zeventig een begrip in Noord-Limburg.

Als u op zoek bent naar dé M Line, GELTEX®, Swissflex® of Perzona specialist voor Limburg of naar een Vroomshoop of Ubica dealer in de regio Venlo of gewoon een beddenspeciaalzaak, dan bent u bij mij aan het goede adres.

Op basis van uw eisen en wensen, die we bespreken tijdens een goed gesprek, kan ik bepalen welk slaapsysteem het beste bij u past. Want dat is wat ik wil: als slaapadviseur (of zo u wilt beddenspecialist) zoek ik voor u de juiste combinatie van matras en bedbodem die u een goede nachtrust garandeert. Zodat u elke morgen uitgerust en fris aan een nieuwe dag begint!

 


Uiteraard heb ik ook alles in huis om uw bed in zijn geheel aan te kleden: dekbedden, hoofdkussens, hoeslakens, dekbedovertrekken en noem maar op van gerenommeerde merken als Paradies en Dommelin. Alles natuurlijk van de beste kwaliteit.Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werk ik bij voorkeur op afspraak. Zo kan ik elke klant geven waar deze recht op heeft: mijn onverdeelde aandacht.

Frans Keunen
eigenaar Peute Slaapcomfort by Keunen