WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen...

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet.

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

Slapen op MLINE

Sleep well. Move better.

U kunt er van op aan dat bij MLINE alles draait om de optimale nachtrust. Zowel de MLINE matrassen als de MLINE kussens als de MLINE slaapsystemen zorgen er voor, zeker in combinatie met elkaar, dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt. De contouren van het lichaam kunnen nauwlettend worden gevolgd en het lichaam ontspant op die manier volledig. Met als resultaat dat u tijdens de nacht goed herstelt.

 

Ons dagelijks leven wordt steeds intensiever. Niet alleen werken we hard, daarlangs sporten we ook regelmatig. Zowel door de week als ook in het weekend. Dat een intensieve levensstijl veel van het lichaam vraagt is dan ook logisch. Daar komt nog bij dat we meer en meer gezonder en vitaler door het leven willen gaan. Een goede nachtrust kan aan die vitale en gezonde levenswijze een uitstekende bijdrage leveren.

Dus, voor een gezonde levensstijl, MLINE.

Klik hier voor naar de MLINE site te gaan.

Peute Slaapcomfort by Keunen in Lomm is al bijna 10 jaar dealer van MLINE. Door de intense samenwerking met MLINE hebben we veel kennis opgedaan. Samen met de vele klanten die al jarenlang op MLINE slapen kunnen we spreken van louter positieve ervaringen.

In onze showroom vindt u alle matrassen, kussens en slaapsystemen van MLINE. Kom gerust langs voor een kennismaking en een gericht advies. Wij weten waar we het over hebben!