WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop.

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen. 

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet. 

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

Privacyverklaring


Peute Slaapcomfort by Keunen, gevestigd aan het Antoniusplein 18c, 5943 AJ Lomm, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

Peute Slaapcomfort by Keunen
Antoniusplein 18c
5943 AJ Lomm
+31 77 4731218
www.wielpeute.nl

Frans Keunen is de Functionaris Gegevensbescherming van Peute Slaapcomfort by Keunen. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Peute Slaapcomfort by Keunen verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Peute Slaapcomfort by Keunen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  1. Het afhandelen van uw betaling.
  2. U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  3. Om goederen en diensten bij u af te leveren.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Peute Slaapcomfort by Keunen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Peute Slaapcomfort by Keunen) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Peute Slaapcomfort by Keunen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.


Delen van persoonsgegevens met derden

Peute Slaapcomfort by Keunen verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Peute Slaapcomfort by Keunen gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Peute Slaapcomfort by Keunen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 

Peute Slaapcomfort by Keunen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Peute Slaapcomfort by Keunen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.