WIE ZIJN WIJ?
 

Of beter gezegd, wie ben ik?

 

Meer

ONLINE ETALAGE/ WEBSHOP

Klik hier voor onze webshop

 

Meer

SLAPEN
 

De eis die we aan onze slaapkamer stellen...

Meer

OUTLET
 

Klik hier voor onze outlet.

 

Meer

     

 

LAATSTE NIEUWS

Boxspring Design

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Bodybox® with GELTEX® inside

Your body. One box. Met de Bodybox brengt Ubica jouw slaapcomfort naar een hoger niveau. Met slechts 1 matras en 1 boxspring biedt de Bodybox u ontelbare slaapcomforten. Steeds aangepast aan jouw lichaam. Dankzij de afzonderlijk instelbare platen in het boxspring gedeelte kun je ter hoogte van de schouder- en heupzone het slaapcomfort gemakkelijk aanpassen en zo de perfecte instelling voor jou vastleggen. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Ubica, maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Swissflex

Al geruime tijd ben ik Swissflex Premium dealer. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In onze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig. Benieuwd? Kijk even rond op de website van Swissflex en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt hoe ik omga met uw gegevens. Ik wil u graag laten weten dat ik dan ook een Privacyprotocol heb toegevoegd. Dit protocol vindt u hier.

UBICA®

De wakkere keuze in slapen!

Al meer als 85 jaar is Ubica® een vrij eenmalig, zeg maar uniek slaapconcept waar stijl en rust volledig in harmonie samengaan. Waar sublieme kwaliteit gecombineerd wordt met een verrassende prijs (lees: aantrekkelijk) en keuze. Slim en mooi afgewerkte matrassen, boxsprings, lattenbodems, ergonomische kussens en toebehoren. Knuffelzachte stoffen en materialen, technologie waar over is nagedacht voor een diepe en herstellende slaap tijdens welke de drukke dag zo van u afglijdt. Dat is de kwaliteit van Ubica®.

 

is onderdeel van Recticel

Ubica is onderdeel van de Belgische groep Recticel, met meer dan 100 vestigingen, verspreid over 27 landen in heel Europa. Onder het motto ‘The passion for comfort’ streeft Recticel naar een beter comfort, voor iedereen, elke dag opnieuw. De Recticel Groep, fabrikant van polyurethaanschuim en aanverwante producten, concentreert zich op verschillende divisies: Flexible foams, Bedding, Insulation en Automotive. 

In de Bedding divisie, worden matrassen en bedbodems onder volgende merknamen verkocht binnen Europa: Ubica®, Beka®, Lattoflex®, Literie Bultex®, Schlaraffia®, Sembella®, Superba®, Swissflex®, enzovoort.

 

In de showroom van Peute Slaapcomfort by Keunen vindt u alle producten uit de diverse collecties van Ubica: matrassen, boxsprings en hoofdkussens uit de Blue by Ubica lijn, matrassen uit de GELTEX® inside lijn, boxsprings uit de Excellence lijn, de Multiform- en Modia-lattenbodems en de bedden uit de Modular lijn.